La unitat del independentisme a La Ribera del Xúquer

fem pinya
Les JERPV hi serem presents per recolzar els actes d'AJRB previstos per aquest dissabte 16 de febrer a Sueca. Ens plena de goig que el independentisme de La Ribera creix i per això, cal donar suport a qualsevol acte. Tota pedra fa paret. I per tant, no serà menys, que tota la feina cap a l'alliberament nacional dels Països Catalans serà benvinguda. Aleshores, amb el parorama actual, de la situació del País Valencià es pèssima i cal fer un esforç conjunt amb totes les organitzacions. I així ho creiem molts sobre aquest afer. D'ençà que el blaverisme a intentat agredir-nos sempre hem tingut el recolzament d'altres organitzacions independentistes i d'esquerres. I això! Sempre es valora moltíssim. I amb aquest escrit vull subratllar que aquest poble segueix viu. I des de la nostra part, les JERPV hi serem presents:

I donar així un missatge d'unitat, força i valentia.

 
Jordi Manyes i Sans

Visca la Ribera Guerrillera!

[@more@]

Quant a quatribarrada

Sacsar les ments adormides del meu poble oprimit. I així aconseguir l\'alliberament definitiu dels Països Catalans. La Ribera Guerrillera!
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: La unitat del independentisme a La Ribera del Xúquer

  1. sales diu:

    Introdueix el text de la imatge

Els comentaris estan tancats.